Zburați spre Dubai doar cu 99 EUR

Chiar acum, puteți rezerva un zbor dus din București spre Dubai la clasa economică pentru doar 99 EUR! Trebuie doar să rezervați până sâmbătă, 23 august 2014, la ora prânzului, pentru a zbura între 01 octombrie și 22 decembrie 2014.

Detaliile ofertei

 • Această ofertă trebuie rezervată până sâmbătă 23 august, la ora prânzului.
 • Această ofertă este valabilă pentru zborurile dus la clasa economică din București spre Dubai.
 • Această ofertă este valabilă pentru călătoriile dintre 01 octombrie și 22 decembrie 2014.
 • Aceste tarife speciale sunt valabile în funcție de disponibilitate.

Detalii de contact ale agenției de turism

  Nume Adresa Număr
  World Travel - București Str. Dr. Felix nr. 57,
etaj 1, sector 1
București, Romania
+4 031 403 5045/44

Descoperiți Dubaiul cu flydubai

Shopping de neegalat, plaje aurite și viață de noapte incitantă – există ceva pentru fiecare în Dubai

Haideți să cunoașteți Dubaiul

De la o croazieră de-a lungul golfului Dubaiului într-un vapor tradițional (dhow) și până la explorarea multitudinilor de mall-uri, sunt atât de multe lucruri de făcut în Dubai. Singura problemă vă va fi să vă ghiftuiți cu de toate atunci când vizitați această destinație luxoasă.

Top lucruri de văzut și de făcut

 • DubaiÎncercați la fața locului izbiturile palpitante ale dunelor de nisip într-un 4 x 4, condusul ATV-ului și echitația pe cămilă când vă duceți la un safari în deșertul din Dubai.
 • Vizitați Palm Jumeirah. Acest arhipelag construit de om plin de rezidențe luxoase, plaje aurii, magazine de designer și cluburi de noapte este un miracol al ingineriei și un loc fantastic de locuit.
 • Mergeți la ski. Chiar dacă Dubai nu pare a fi un mediu potrivit pentru sporturile de iarnă, veți găsi 22.500m2 acoperiți cu zăpadă în Mall-ul Emiratelor. Cu pârtii în pantă și locuri de joacă, sunt destule de făcut în acest resort de ski interior pentru a distra întreaga familie.
 • Cumpărați până nu mai puteți duce în mall-urile din Dubai, incluzând Dubai Mall, cel mai mare din lume. Veți găsi acolo toate brandurile de top și boutique-urile de designer precum și locuri pentru a mânca, a vă relaxa și socializa. Pentru o experiență mai tradițională de cumpărături, explorați comorile giuvaierurilor de aur, de mirodenii și din bazarurile cu textile din Dubai.
 • Adulmecați vederea magnifică a liniei de orizont a orașului de la etajul 124 al Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Despre flydubai

La flydubai ne angajăm să facem transportul aerian mai accesibil. Aflați mai multe despre noi și la ce vă puteți aștepta atunci când alegeți să zburați cu noi.

 • Flota noastră: veți zbura în cea mai recentă aeronavă Boeing 737-800. Aeronavele flydubai sunt printre cele mai sigure și mai ecologice avioane de pe cer în zilele noastre. O combinație de motoare CFM56-7B de la CFM International și aripi nuanțate de la Aviation Partners Boeing înseamnă că avioanele noastre folosesc mai puțin combustibil, au emisii reduse și fac mai puțin zgomot.Aflați mai multe.
 • Divertisment în avion: urmăriți un film, jucați un joc video sau aflați știrile cu sistemul nostru de divertisment din avion. Puteți să îl folosiți chiar și pentru a comanda produse fără taxe vamale din magazinul flydubai și mâncare și băuturi din meniul flydubai – toate din confortul scaunului d-voastră.
 • Mâncare și băuturi la bord: există o gamă mare de aperitive gustoase calde și reci și o selecție largă de băuturi pentru a vă răcori în timpul călătoriei d-voastră. Toate sunt disponibile din meniul flydubai la prețuri care merită într-adevăr.